Op 4 en 5 april 2020 gaat de harmonie naar jaarlijkse traditie opnieuw culinair

Onze "Harmonie (KHSC Elverdinge) gaat Culinair", een jaarlijkse afhaalformule van vers bereide porties vispannetje, stoofvlees of vol-au-vent, twee soorten soep en eventueel voorgebakken frietjes, is een zeer interessante manier om je eens te laten verwennen. Je kan deze lekkernijen ook nog invriezen om ze later te nuttigen. We maken er dit jaar opnieuw een tweedaagse van, namelijk op zaterdag 4 april en zondag 5 april 2020.

 

Bestellen kan via dit formulier. Dit formulier geeft meteen ook een overzicht van de keuzemogelijkheden. Wil je een bestelling plaatsen, vul dan het bestelformulier in en bezorg ons dit vóór dinsdag 29 maart 2020 via e-mail naar averplanken@hotmail.com (Antoon Verplanken) of op volgend adres: KHSC, De Bolaan 23, 8906 Elverdinge. We vragen iedereen vriendelijk om op voorhand over te schrijven en niet ter plaatse met cash te betalen. Overschrijven kan via BE62 6528 3775 7861, met als vermelding "Harmonie goes culinair" + voor- en familienaam.

 

Gezien de huidige Coronamaatregelen zijn er echter wel enkele belangrijke veranderingen aan het concept;

- Levering aan huis zal gratis zijn (binnen een straal van 6km)

- Afhaling gebeurt bij kwaliteitsslagerij Soenen, ingang via de poort aan de zijkant.

 

Wie komt afhalen vragen wij om maximaal de Coronamaatregelen te volgen! Wij zullen hier als Harmonie ook zoveel als mogelijk zelf op toezien. Afhalen kan telkens tussen 10uur en 12u30.